Over De Garagist

De Garagist

overdegarigst-mainDe Garagist is pure passie voor uw auto. Al sinds 1934. Van vader op zoon Van der Kooij opgebouwd, door Cees van der Zwan in 1987 voortgezet en vanaf 1994 uitgebreid onder de bezielende leiding van Andre Leliveld. Als jonge automonteur bouwde hij in de negen jaren ervoor een warme band op met de eigenaars. Deze werkrelatie bleek zo sterk, dat de opvolging voor de hand lag. Met Andre was de continuïteit van De Garagist gewaarborgd.


Groei

De garage op het Burgemeester Monchyplein in de Archipelbuurt van Den Haag maakte een enorme groei door. In 2005 trad monteur Jim Nijland toe als compagnon van Andre. Twee jaar later besloten de eigenaars het oorspronkelijke pand te verlaten. Vanwege de toegenomen drukte was De Garagist hard toe aan grotere bedrijfsruimte. Andre en Jim vonden de perfecte locatie in het Statenkwartier van Den Haag.


Persoonlijk autobedrijf

In de Van Beverningkstraat voorziet De Garagist sinds 2007 in een grote behoefte: een persoonlijk full service autobedrijf met een echte buurtfunctie. Hier wordt u als klant te woord gestaan door de man die de auto repareert en onderhoudt. Met diezelfde monteur blijft u in overleg tot aan het moment dat u tevreden naar huis rijdt. Korte lijnen, dicht bij de klant.


Het Team

De Garagist is klein, maar gerenommeerd. U heeft profijt van onze totaalaanpak.
Dit is het team dat u dagelijks met veel plezier ontvangt voor alle autozaken:

Andre Leliveld
Jim Nijland
Marcel Plugge
Richard Plugge


De Garagist zorgt voor uw veiligheid op de weg.

 

[button text=”Neem contact met ons op, wij staan voor u klaar” link=”http://demediacentrale.nl/degaragist/contact/” style=”default” size=”large” target=”_self” display=”inline” icon=”no”]