Over de Garagist Den Haag

De Garagist, Autogarage Den Haag

overdegarigst-mainDe Garagist is pure passie voor uw auto. Al sinds 1934. Van vader op zoon Van der Kooij opgebouwd, door Cees van der Zwan in 1987 voortgezet en vanaf 1994 uitgebreid onder de bezielende leiding van Andre Leliveld. Als jonge automonteur bouwde hij in de negen jaren ervoor een warme band op met de eigenaars. Deze werkrelatie bleek zo sterk, dat de opvolging voor de hand lag. Met Andre was de continuïteit van De Garagist gewaarborgd.


Groei van onze Autogarage

De garage op het Burgemeester Monchyplein in de Archipelbuurt van Den Haag maakte een enorme groei door. In 2005 trad monteur Jim Nijland toe als compagnon van Andre. Twee jaar later besloten de eigenaars het oorspronkelijke pand te verlaten. Vanwege de toegenomen drukte was De Garagist hard toe aan grotere bedrijfsruimte. Andre en Jim vonden de perfecte locatie in het Statenkwartier van Den Haag: Van Beverningkstraat. 1 mei 2017 is het tijd voor een nieuwe stap: de Garagist verhuist naar een gloednieuwe bedrijfsruimte in Ypenburg!

Persoonlijk autobedrijf

Aan de Laan van Waalhaven 432 voorziet De Garagist in een grote behoefte: een persoonlijk full service autobedrijf met een echte buurtfunctie. Hier wordt u als klant te woord gestaan door de man die de auto repareert en onderhoudt. Met diezelfde monteur blijft u in overleg tot aan het moment dat u tevreden naar huis rijdt. Korte lijnen, dicht bij de klant.

De Garagist Den Haag

De Garagist is klein, maar gerenommeerd. U heeft profijt van onze totaalaanpak.
Wij ontvangen u dagelijks met veel plezier voor alle autozaken!

Met vriendelijke groet,

Andre Leliveld
Jim Nijland


De Garagist zorgt voor uw veiligheid op de weg.

 

Neem contact met ons op